Sorry ik luister niet..

Nee niet schrikken ik wordt geen wappie. Wordt geen politiek figuur gaat ook de politiek niet in. Ga niet zeggen of iets wel of niet bestaat. Loop gewoon rechtdoor gaat niet links of rechts af.

Dat Facebook denkt dat ik een bedrijf heb, dan denken ze meer dan mij. Echt ze geloven ook alles. Oh ja heb het zelf aangevinkt. Dat dan weer wel, nog tien dagen. Jawel heb de keuze nog om mijn zakelijke pagina te redden, nou Facebook er is niets meer te redden, ben failliet. Ha ha gelukkig kan ik dat niet aankruisen. Bedoel maar. Prive blijf ik nog wel. Snapt u het niet mooi zo.

Bedoel maar. Als je gewoon nadenkt dan weet je al wat komende weken gaat gebeuren. Nederland blijft gewoon op slot. Lockdown bam klaar, zolang er nog feestjes zijn. Mensen niet doen wat er moet gebeuren, kan mij niks meer schelen. Want ik doe gewoon wat ik moet doen. Doe mijn eigen ding. Luister gewoon naar mezelf.

Luister naar mezelf, mensen zullen mij altijd veroordelen, als ze dan maar een gegronde reden hebben. Dat is heel simpel. Want uiteindelijk zal later blijken dat het verhaal anders is. Zo lekker belangrijk he..

Eigenlijk hoeft u dit niet te lezen. Leuk dat u dat doet. Ik ben het kwijt en dat is het belangrijkste toch..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.