Ik zeg namens vele bedankt

Mijn moeder leeft in een verzorgingshuis, daar is zij omdat ze de ziekte van Pick heeft. 3jaar geleden brachten mijn vader en ik haar naar binnen door de deuren heen. De deuren die voor haar nog 1 keer open zullen gaan.

De wereld achter de deuren is een andere wereld. Een wereld die vele niet begrijpen. Ik wel en met mij anderen ook. Het afgelopen jaar is een jaar om snel te vergeten. 10 maart 2020 was ik daar nog zonder mondkapje, paar dagen later ging het huis op slot. Na die dag heb ik mijn moeder nog 5keer gezien ,de rest van het jaar..

Dan ben je familie mantelzorger aangewezen op personeel. Die je moet vertrouwen, ze zorgen voor mijn moeder of uw naasten. Kan er heel veel over gaan zeggen of iets verzinnen.

Maar ik zeg bedankt tegen de mensen die voor mijn moeder zorgen, bedankt tegen de mensen die voor andere naasten zorgen. Ze moeten veel doorstaan. De zorgen bij het personeel is ook aanwezig, zij zorgen ervoor dat wij geen zorgen hebben. Maar ik weet wel dat de mensen die zorgen ook zorgen hebben.

Kan alleen maar hopen. Dat er snel een einde komt aan dit verhaal. Het verhaal van corona, zal een spuitje helpen dat wij of ik weer naar mijn moeder kan. Zal het weer zover komen. Dat vraag ik me af. Zal mijn moeder het begrijpen, ik weet het niet.

Maar voor alle mensen die zorgen voor mensen in verzorgingshuizen, kan ik alleen maar dit zeggen..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: