Iedereen wil voorrang.

De strijd is begonnen om de bevrijding. Ja ja iedereen wil voorrang met spuiten. Echt waar is dat een reden. Om op zaterdag bij een voetbal vereniging te gaan staan, wel buiten het hek niet op het terrein, want daar mag je als ouder niet komen, dus ga je heerlijk in het zonnetje zonder mondkapje lekker dicht bij elkaar staan. Laat maar.

Deze mensen denken al dat ze een spuitje hebben gehad. Dus binnenkort. Na de zorg, politie, leraren, komen de voetbalsupporters. Ja zeker wat mis ik al een tijdje.

De vrachtwagenchauffeur die al de gehele tijd dat er corona is. Onvrijwillig in situaties is gekomen, dagen lang het risico nemen. Nooit enig respect hebben gekregen, oh ja een chocolade reep. Buiten dat. Hoor je ons niet. Wij rijden door en we werken door. We vallen niet om.

Ja baas. Wij vallen niet om. Wanneer staan jullie als grote bazen op en zeggen. Onze chauffeurs moeten voorrang krijgen. Niet op de weg. Maar gewoon met een spuitje tegen corona tja denk dat de dag dat ik een spuitje krijg om mijn bek te houden sneller is, dan er ooit iemand van betekenis in het transport opstaat en dit voorstelt..

Dus wat ik zeg. Alles komt uiteindelijk goed. Voor iedereen, wil je niet ook goed..

1 Comments on “Iedereen wil voorrang.”

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: