Zeker zijn rijbewijs..

Soms zie wel eens een situatie onstaan. Waarvan je denkt. Oh oh hoeveel schade kan er zo gaan onstaan. Chauffeur moet achteruit aandocken, vooruit gaat een beetje lastig.

Maar de chauffeur had zijn rijbewijs gehaald denk met een rondje vooruit rijden om de kerk heen. In een dorpje ergens in Litouwen, iedereen is ooit begonnen. Maar als er iemand zo aan het kloten is. Kan je boos worden. Je kan hem veroordelen (heb ik ook gedaan) maar je kan hem ook helpen. (Heb ik dus gedaan).

Mondkapje op en aanwijzingen geven. Kijk eens aan. Hij kwam in de buurt van het dock. Deuren open. Nee niet zomaar maar met sleutel die aan een map vast zit erg omslachtig hoor. De chauffeur blij , de losploeg blij. Ik niet blij.

Want door zijn gepruts zijn er meer vrachtwagens gekomen, tja als je dan moet laten zien. Dat je ooit je rijbewijs gehaald met geen rondje om de kerk heen. Maar gewoon toen al achteruit een bochtje maakte. Over de blinde kant. Waarop de instructeur zei. Over je eigen kant is makkelijker, keek hem toen al aan. Weet je wat makkelijker is een wipkar. Ja ik reed met een bakwagen met schamelaanhanger. Helemaal top toen dus.

Maar nogmaals. Iedereen doet zijn werk. Ook de oostblokse chauffeurs, dat ze nog steeds geen hoogstaand niveau hebben. Tja in elk land heb je piloten die niet kunnen rijden. Ook in Nederland niet…

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.