Dat er nu nu nog..

Hoeveel aandacht willen wappies hebben eigenlijk. Onder leiding van een bepaald soort mens, waar eerst 1 voor de boeren opkwam , nu een wappie is ja Jan het gaat over jou.

Opruiende teksten en mensen geloven je ook nog. Echt je hebt geen verstand en denkt dat je alles kan en mag zeggen. Heb je ook iemand met corona in je familie nee zeker. Heb je ook familie in een verzorgingshuis zitten nee zeker. Alles is verzonnen zeker. Dat ik 1 iemand in een verzorgingshuis heb. 2 iemanden met corona. Dat verzin ik ook niet.

Het is toch een hoax, dat ik mijn moeder niet zie. Kan ze me nog wel, dat maakt jou niks uit he Jan. Nee ik sta niet op de barricaden te roepen om aandacht, Ga je nog wel eens met andere wappie die naar de 2e kamer wil om zijn zin door te drijven. Bel je daar wel eens mee. Oh ja dit nog..

Het vaccin is er, volgens jullie de grootste onzin. Corona bestaat niet. Dan ook geen spuit gaan halen. Want uiteindelijk zullen de wappies voor aan staan, zoals altijd weer.. Ja Jan H het is toch een hoax..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: