Dienstmedeling

Mededeling van u Blogger. .

Na lang denken en wikken en wegen heb ik besloten, om niet te stoppen met schrijven, want ik vindt dat nog te leuk om te doen. Tip als de link boven in uw balk opslaat dan kan u altijd langs komen, u kan dit blog ook volgen evt.

Alex op sociale media..Tja wat brengt mij dat. Hoop irritatie voornamelijk via Facebook snap niet dat Mark Z de grote baas er een puinhoop heeft van gemaakt. Dus Facebook zal er bij mij uitgaan. Gewoonweg omdat ik er geen plezier meer aan beleef.

Twitter jawel daar blijft alexschrijft gewoon doorgaan. De link Twitter is deze . Waarom daar wel en niet op Facebook, Twitter brengt mij meer info. Volgen daar kan altijd.

Instagram is natuurlijk van Facebook, maar achter instagram zit geen druk. Mooie foto’s plaats ik daar. Lol maak ik daar. Zoek op alexschrijft of alex does. En vindt mij daar.

Soms moet je keuzes maken. Ik vindt het tijd voor een nieuwe weg. Daar kan Facebook niks aan toebrengen, vele mensen zullen het niet eens zijn. Oh ja echte vrienden zullen mij ook nog kunnen whats appen. Dus zullen mijn telefoonnummer hebben, ook dat kan altijd geregeld worden.

Dus eigenlijk heel simpel. Er zijn zat wegen om mij te volgen alleen niet meer via Facebook. Groetjes alexschrijft

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.