Spuiten ja of niet..

Het interesseert mij geen reet als u geen spuit in uw reet wil. Kom niet aan met het verhaal. Weet niet wat de gevolgen zijn. Want dat weet niemand. Maar uw eerste spuit die u ooit kreeg in uw leven. Tja daar werd u ook ziek van.

Dan die stoere mannen in dienst. Ja 2 spuiten , 1 voor links en 1 voor rechts. Doorlopen mouwen omhoog. Doorlopen stap maar over die stoere heen. Ja hoe kon dat dan. Menig grote bek van nu is in dienst geweest. Had u toen ook bezwaren.

Dat ik vind dat de zorg als eerste mag. Dat mag ik vinden. Net zo dat ik ook graag een vaccinatie wil. Dan kan ik naar mijn moeder toe, in ieder geval meer keer dan in 2020, maar daar heeft niemand wat mee he. Interesseert niemand wat. Dat ik niet naar mijn moeder kan.

Dat u wilt sporten in de sportschool, maar nee dat kan nu niet, maar als u een spuitje krijgt dan mag u weer sporten. Mooi toch. Ik begrijp dat men heel graag weer op vakantie wil deze zomer. Ga er maar nog niet aan denken. Doe ik ook niet.

Want mijn instelling is gewoon van dag tot dag en ik blijf afwachtend en in mijn bubbel leven. Tot de dag dat ik hem mag halen en daarna leef ik verder in mijn bubbel want dan zijn er altijd nog mensen die de spuit niet willen. Goed bezig. Helemaal gelijk. Maar kom niet aan met weet niet wat de gevolgen zijn. Want dat is de makkelijkste weg namelijk..

Dat ik vanmorgen op het punt stond om de stekker eruit te trekken dat klopt. Waarom dat weet ik namelijk zelf wel.

Gebeurd voorals nog niet

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.