Hallo 2021

Allereerst iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar. Een nieuw jaar zeg. Dit zagen we al aankomen namelijk.

Hoop echt dat vele mensen trots zijn op, dat ze vuurwerk hebben afgestoken. Dat die man zijn hand kwijtgeraakt is. Ach hoe dom ben je dan. Het was toch verboden en daarbij wat zegt de verzekering.

Maar goed heeft u een leuke avond gehad of ook saai op de klok zitten kijken en wachten tot het 12uur was gisteravond. Voelde u zich bevrijd om 1 min over 12. Echt waar kom op zeg. Andere jaren gezellig doorzakken met de buren, nee hoor dit jaar niet. Gewoon gezellig om 1.30 naar bed toe. Rock and roll zeg.

Ach het is 2021, wat gaat mij dit komen. Tja kan veel zijn en weinig zijn. Ik zeg altijd wat. Gisteren is gebeurd, vandaag leven we en morgen zien we wel weer. Dat zal mijn motto worden dit jaar. Bloggen wanneer ik er zin in hebt of anders denkt #Laatmaar! Ja mooi gedachte om mee te beginnen.

Betekent niet dat ik stop. Nee het betekend gewoon. Blogs die het onderwerp beter raken, tuurlijk zal oude Anton opduiken, ook al weet ik niet waar ie is, zal het briefje aan Jet tuurlijk geschreven worden. Voor de rest zie ik het wel weer.

Hoop dat ik weer de verhalen over mijn bezoek aan mijn moeder kan oppakken. Voorlopig ziet dat er niet goed uit daar in het tehuis. Maar goed dat is eenmaal zo. Kan ik niks aan veranderen.

Dit was de eerste weer, nogmaals hoop echt dat een aantal mensen onoverwinnelijk zijn omdat ze de wet overtreden hebben. Echt waar top gewoon ja toch. Hou er maar over op doe ik..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: