Engeland rijden

Met regelmaat kwam ik in het verleden in Engeland, ok lane 1 in Dover was mijn Lane altijd kon ik daar stoppen. Controlle op vreemde dingen

Verhuiswagen gelost in de douane hal. Tja wij laden hem ook weer. Ging niet dus wij moesten het zelf weer doen.

Wagen met legen vaten succes hoor. Ook weer in de douane hal en lossen maar. Niet alle vaten maar toch.

Volume combinatie vol met cd hoesjes. Ja hoor ze hadden wat gemeten en achter was het zeil , het leek of er iets in zat. Ja een pallet lege cd hoesjes.

Kreeg ik doordat ik altijd wat had een hekel aan Engeland nee het hoorde bij mijn werk. Gewoon bij mijn werk. Mooie tijd daar vele dingen mee gemaakt.

Het deed mij pijn om te zien. Dat de Engelsen de controlle kwijt raakten. Ze konden het niet aan. Terwijl ik zelf dacht ooit kwam ik richting Dover. Harde wind stopte ons. Hoge wagens tegen de dijk aan. Want als ze om gaan..lage wagen aan de zeekant. Tja koffie en hotdogs. Kwam al snel langs. Gewoon goed geregeld.

Maar toen waren de smaken ook anders van de chauffeurs, Nu tegenwoordig het zijn er teveel.Daarbij ook nog corona, dan ook nog een heftige versie Waar die of hoe die ontwikkeld is Joost mag het weten, maar Joost weet het ook niet.

Ik heb een mooi gevoel aan Engeland over gehouden, maar het doet mij pijn om te zien hoe het een grote puinhoop is en nog een grotere puinhoop gaat worden.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.