Durft u dat ook.

Het wordt zwaar voor vele mensen. Niet meer kopen in de winkels. Niet meer slenteren langs de etalages. Denk zo maar verder..

Duitsland doet het gewoon. Tante Angela heeft gesproken. Ach de kerstmarkten gingen al niet door. De Duitser doet gewoon wat hem gezegd wordt. Oh die ene Duitser die zei corona bestaat niet. Heeft last van karma. Hij ligt nu zelf op de ic jawel met corona. Dat bestond toch niet..

Rutte en co.. overleggen nu ergens om tja de winkels te sluiten. Alles plat te gooien. Zullen ze het lef hebben. Is Mark net zo sterk als Tante Angela. Geloof het nooit. Wat zal het dan een puinhoop worden in Nederland, geloof dat ik dan maar effe onderduik tot 10 januari 2021. Baas leest u mee , nee niet Mark.

Dromen mag altijd. Durf te dromen is mooi. Doe dat gewoon want eens op een dag zal het voorbij zijn. Net zo goed dat ik zeg durf te dromen.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.