Het einde nadert.

Nee niet schrikken hoor. Geen stress rustig ademen en door. Bedoel het einde van dit jaar is in zicht.

Nooit gedacht dat ik zal zeggen. Dit jaar duurt mij een maand te lang. Ondertussen is Sinterklaas weer weg en was ik wel blij om te zien. Dat er toch nog wel zwarte pieten waren. Hoop alleen niet dat Sinterklaas besluit om met pensioen te gaan, of dat ie net zoals in Duitsland zonder pieten komt.

Het jaar duurt te lang. Dat is de gedachte van vele mensen. Ook die van mij. De mensen denken van alles schreeuwen van alles. Maar het lost niks op. De winkelstraten zijn vol en waren vol. Zeg nou niet dat geen kwaad kan. Want waarom stijgen de cijfers nu dan. Iets met Black vrijdag.

Normaal denken. Tja geen sociale media dat is de oplossing echt waar. Maar ja soms denk ik het heus wel. Lig ik mijn Phone heerlijk voor een weekend aan de kante. Lekker hoor. Want een telefoon is toch eigenlijk gemaakt om mee te bellen. Lekker achterhaald he.

Ach de groep die loopt te schreeuwen is klein. De groep die er mee kunnen leven is groter. De laatste denken positief over van alles en doen gewoon wat er gezegd wordt. Positief denken is ook doen.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.