Dag vriend van de nacht.

Je kwam in mijn leven ooit. We moesten wennen aan elkaar

De band die ik met jou echt kreeg was in de nacht ritten, sneeuw wind ijzel hittegolf niks hield ons tegen. Code geel code rood. Niks stopte ons. 410pk en 1 ezel. Tuurlijk wende wij aan elkaar, dat was nog in de tijd van dat wij nog niet hoorden bij die grote firma

Jaren lang deden wij ons ding. Meestal in de nacht. Je maakte verhalen mee van mij. Altijd was je erbij. Daar was de overgang, nieuwe samenwerking. Bosje bloemen bedankt en nummer 113 op de wagen en klaar. Het werk bleef hetzelfde of werd meer.

Groter bedrijf andere regels. Meer managers en leiding gevende. Het veranderde echt. Positief dat wel, maar ja andere gedachte en daar moet je mee om kunnen gaan. Voor mij geen probleem. Als ik iets heb zeg ik het wel. Dat andere mensen minder nadenken dan mij. Daar kan ik toch niks aan doen.

De 113 werd gebruikt 20 uur op een dag. Ach ja niet alleen door mij. Samen delen. Gewild of ongewild dat laat ik in het midden. In deze tijd van corona zou ik zeggen.. Maar dan mag je naar Holten komen.

Een kennis making met een man die ik tot toen totaal niet kon. Begon te praten tegen me. Ho effe. Wie ben jij , nadat ie zich voor had gesteld kon ie verder gaan. Je krijgt een nieuwe truck.

Bam die kwam binnen, omdat ik in de 30jaar dat ik chauffeur mag zijn. Meestal op een CF van Daf heb gereden. Ok ben ooit begonnen op een 1100 toen een 1700 en een 3300 toen een 95 en toen met CF.

Maandag 30november mag ik hem gaan halen. Mijn nieuwe vriend nummer 20. Ben ik gestegen in aanzien. Of ben ik gedaald richting uitgang. Het is maar hoe je het bekijkt. Dus ik zeg gewoon..

En door. Komt er een nieuwe tekst op. Jazeker, kunnen wij je nu herkennen nog steeds.Nee wordt er 1 van de zovelen. Ha ha

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.