Zijn gedachte zijn de mijne..

Daar lichte mijn telefoon op. Net op dat moment dat ik dacht waar hangt die oude Anton uit.

Hoi jochie. Wat was ik blij dat ik in deze weken zijn stem hoorde. Het was nogal hectisch bij mij. Hoi Anton.hoe gaat ie. Goed jongen goed. Dat virus krijgt mij niet te pakken gelukkig, denk dat ik te hard rij ha ha , maar Anton hoe is het verder. Sjans je nog steeds met die zuster. Hij bulderde ja natuurlijk

Maar jochie lees jij de krant wel. Eh soms Anton. Kunnen de chauffeurs niet meer hun eigen kloten afvegen, we krijgen al jaren en jaren te weinig waardering. We worden al jaren in hokjes geplaatst, met stinkende laat maar , ja Anton ik weet wat je bedoeld. Wat moet ik er mee doen dan. Kan er niks mee.

Daar heb je een punt Alex. De nieuwe lichting chauffeurs zijn opgegroeid met schermpjes en dan zijn er de jongens nog die niks met schermpjes hebben. Dat zijn de echte, heb jij die ook in je omgeving Alex. Nee Anton. Ze zijn zeldzaam. Echt zeldzaam.

Maar beste Anton. Waar ben je ergens. Kan ik je niet vertellen Alex. Staatsgeheim. Haha hij bulderde nog effe en de lijn werd verbroken. Had hem nog zoveel te vertellen. Ach een chauffeur praat niet ,die denkt alleen maar na..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.