Goedemorgen

Afgelopen vrijdag besloot ik om effe lekker in lockdown te gaan op gebied van de sociale media..

Mede omdat ik een wou mee lezen met mensen op het gebied van de verkiezingen echt waar. Lijkt wel of iedereen die mannen met blonde haren echt zo hoog hebben zitten. Schreeuwen maar niet kunnen oplossen of bewijzen dat ze gelijk hebben. Kom op zeg. De domme hebben de macht, maar de slimmerik lacht het hardste namelijk, hallo vice president van Amerika u gaat het doen he. Jawel Kamala helemaal top gewoon..

Het is maandag morgen als u dit leest, de koffie zal wel weer smaken. Ik zal ook wel weer onderweg zijn. U zal het zijne denken van het bovenstaande, nou mooi zo als u toch nadenkt.

Waarom krijgen de chauffeurs niks. Zij vallen niet om. We gaan maar door. Respect is er niet. Maar we gaan door. Waardering is er niet. Maar we gaan door. 300 euro is te weinig. Maar we gaan door. Nou dat dus.Nu gaat er op Facebook een verhaaltje rond. Zoals altijd word het gedeeld. Maar er iets aan doen gebeurd niet. Lijkt de politiek wel.

Mensen die denken dat chauffeurs het niet merken dat er geen respect voor ze is. Leven echt onder een steen. Heeft u wel eens gedacht hoe komt die koelkast toch vol. Hoe komt de supermarkt vol. Tja denk daar eens over na..

Nieuwe week ja zeker wat voor een week. Dat kan ik nu nog niet zeggen. Vrijdag wel.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.