Tot volgend jaar of…

Het is niet makkelijk om te zeggen. Het is niet leuk om het te zeggen. Maar ik ben er klaar mee.

Jaren lang is het bekend, dat er mensen zijn die in oude eend reden en woonden in een krot van huis. Ze reden naar het Oostblok toe en haalden personeel, die ze verhuren aan een Nederlands bedrijf. De oude eend wordt een grote Mercedes en het oude krot wordt een villa. Over de rug van goedkoop personeel wat duur verhuurd wordt maar het personeel weinig uitbetaald krijgt.

Nu is er jawel iemand in de politiek opgestaan, daar moet iets aan gedaan worden. Wel een beetje te laat he. Kan wel effe doorgaan. Over corona.

Dat elke week jongeren en ouderen feest vieren. Tja laat ze lekker corona krijgen, je hoeft van mij erniet in te geloven. Denk maar dat er niks aan de hand is. Gelukkig denkt de politiek dat ook nog ook. Door mensen die ongelovige zijn. Zitten we in de maand december ja in alle rust thuis.

Kan me er wel druk over maken. Mensen veroordelen je toch altijd. Links of rechts om, mensen denken iets en dat is dan ook de waarheid. Moeten hun weten. Het zal mij me aan me reet roesten. Zolang ik maar weet wat mijn leven is.

Hopen en duimen draaien dat alles komende 2 maanden goed zal gaan. Er komen mooie dingen aan. Maar ook zeker minder, daar lezen jullie weinig over. Hoe is het mijn moeder. Dat vroeg gister iemand.

Tja voor alle niet gelovige. Ik zie mijn moeder nu niet. Waarom niet. Omdat ik elke dag met mensen in aanraking kom. Met materiaal wat smerig is. Daarom houdt ik afstand. Klinkt dat gek nee..

Maar het jaar 2020 is voorbij. Ik zal af en toe nog wat schrijven, maar alleen als ik er zin in hebt. Niet om de mensen te vermaken, want daar ben ik al langer mee gestopt.

Hou van elkaar en ik hou van jullie. Denk aan elkaar en ik denk aan jullie.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.