Oh oh

Ik werd ooit gekeurd voor chauffeur,

Moest naar Soesterberg zat daar tussen mannen die in de lucht werkten, piloten eh ik was chauffeur, kreeg dezelfde keuring. Maar toen was de arrogantie al aanwezig.

Niet dat elke piloot arrogant is. Maar onder leiding van vakbonden. Zeggen klm piloten keihard nee tegen loonsverlqging van 20% poeh he. 20% van hun salaris is mijn maandsalaris, begrijp u het..

Dat een stelletje omhoog geschoten patsers die niet zonder hun mooie leventje kunnen. Dure wagens willen rijden. Elk ander mens wat minder is negeren. Want hun zijn de piloten van de KLM. Nou gefeliciteerd.

Met ondersteuning van de bonden. Halen ze nu de maatschappij onderuit. Want geen staatsteun meer. Hebben jullie het nou voor elkaar. Wat is dit nou. Lees dit en vooral de laatste regels

Hoop echt dat dit een droom is. Maar de vakbond met zoveel babbels of de piloot met teveel arrogantie en bang voor zijn leventje.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.