Zij die vandaag 50 jaar ….

Het is niet te geloven in het jaar 2020, 50 jaar worden. Degene die voor haar verantwoordelijk zijn geweest. Hadden dit nooit kunnen weten. 2020 het jaar van de coronashit. Is het jaar dat Nicole mijn vriendin vandaag jarig is..

Buiten dat er bijna geen visite mag komen. Buiten om dat we een feest wouden geven. Buiten om dat we dat dus verplaatst hebben. Buiten om dat gewoon alles mis ging dit jaar. Blijven we lachen.

Want lachen doen wij gewoon altijd weer. Toen wij elkaar ooit ontmoeten, waren de eerste woorden. Trouwen nee nooit. Mooi dan kunnen we verder gaan. Zo ging het dus echt. Dus als mensen denken hun gaan ooit nog eens , nee dus..

Wij praten gewoon met elkaar. Is daar wat mis mee, wij vinden van niet. Want met praten los je dingen op. Maar help je elkaar ook. Zoals samen klussen, als je maar wilt kan je een boel. Ook met een decoupeerzaag zagen he Nicole..

Ach kanjer ik hou van jou, dat deze dag de 25ste oktober is. Dat dit jouw verjaardag is. Zo leuk he. Nog leuker is om haar te feliciteren via eh geen goed idee . Ach ze houdt er niet zo van geloof ik of weet ik bijna wel zeker.. Ik hou van der. En daarbij ik word ook nog eens… ik hou mijn hart al vast..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.