Wat is er gvd moeilijk aan..

Ik draag mijn mondkapje overal waar het gevraagd wordt. Bij bedrijven die het aangeven. Gewoon op doen.

Nou is het bij een supermarkt niet echt verplicht nog. Maar eigenlijk vanzelfsprekend doe ik mijn mondkapje op. Jawel met een tekst erop. De werknemer die een beetje een mongool was. Maar toch de vakken bijvuld en trots is. Heb ik altijd gelijk een band mee. Hij zag mijn mondkapje en riep het uit.

Je moet je bek houden. Tja het staat op mijn mondkapje, dikke pret op.1,5m afstand. Tevens denk ik dat dit mondkapje goud is voor politieke mensen in den Haag die belaagd worden door mensen. De mensen die een te grote bek hebben totaal respectloos zijn. Ze moeten hun bek houden.

Ach die mensen hebben geen verstand. Van werken hebben ze nog nooit gehoord. De mensen met de grootste bek. Dragen geen mondkapje want waarom zouden ze. Ach het voorbeeld is in Zwitserland, lekker jodelen en whalla 1200 mensen besmet.

Maar waar was ik in supermarkt, zoveel mensen die zonder lopen nog of de term mondkapje heel letterlijk nemen. Tja alleen voor de mond. Wie ben ik dan om daar wat van te zeggen. Niemand ben ik dan.

Nog een paar weken en we lopen met zijn alle gezellig met een mondkapje op. Zal het dan niet meer vrijwillig zijn. Oh nee volgens sommige hersenloze personen. Is het beroving van onze vrijheid.

Complot denkers succes .. Maar wat is er gvd moeilijk aan om gewoon te doen wat gevraagd wordt, dat er fouten zijn gemaakt. Ja lekker belangrijk, mijn zicht is op morgen hoor niet op gisteren..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: