Oude Anton moet eten.

De restaurants gaan dicht Alex. Waar moet ik nou eten in de avond. Ik heb wel een koelkast en een gasstelletje bij me maar nog makkelijker zou ..

Toen kwam er iets uit de mond van oude Anton , waar ik trots op was. Die digibeet ten top oude man. Die vannacht dus ineens achter me stond. Met de woorden. Jij kan toch best wel achteruit rijden zeg. Die man heeft nagedacht ,ik heb een slimme telefoon, met internet ja Anton een smartphone ja dat zeg ik.

Waarom vraag jij niet via het wereldwijde web om internetsites en telefoonnummers van restaurants onderweg en langs de weg. Bedrijven die serveren aan het raam van de vrachtwagen. Zo genoemde take a way. Ja Anton daar zit wat in.

Ik gaat er over nadenken vriend, koffie soms oh nee dat gaat nu effe niet. Maar goed waar gaat je heen ouwe , eh effe een supermarkt bevoorraden tja en dan zie ik het wel weer. Buitenland zal snel minder worden vrees ik, misschien neem ik de maand december wel vrij. Ach regel jij het effe met die restaurants onderweg. Laterssss.

Die oude Anton verdween in de donkere nacht. Hij bracht mij op een idee, maar dat kan ik niet alleen. De grote vraag is. Wie doet er mee ..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: