Ik kan niks verzinnen

Kan wel schrijven dat Duisters Nederland rood hebben gemaakt , dat de Duitsers zelf zich ook verplaatsen om weer vakantie te vieren. Dat ik dit met eigen gezien hebt. Gelooft u niet. Maakt ook niet uit.

Dat er in Duitsland geruchten gaan. Dat het gebruik van sanitair langs de autobaan verboden wordt voor chauffeurs uit landen die rood zijn. Is toch ook niet belangrijk.

Dat walibi in Flevoland eerder had moeten nadenken. Over een halloweenfeest in oktober het kan wel eens gaan regenen. Tja wat gebeurd er als het gaat regenen. Niemand wil in de regen lopen he.. Nu sluit walibi de deuren, respect voor dit besluit.

Amateurclubs in het voetbal trekken de stekker eruit. Voordat de knvb het doet oftwel de regering dus.

Het kan nooit lang duren dat alles weer dicht gaat. Als je normaal denkt en doet. Kan je op je vingers natellen, dat de helft van oktober en de maanden november en december heel erg raar gaan worden weer. Zelfde als eerder dit jaar. Weet wel.

Dat er ook altijd een beroepsgroep doorwerkt , de chauffeurs deze groep verdiend een pluim een beloning aan het eind van het jaar. Want zij hebben en zorgen er nu nog steeds voor. Dat iedereen kan leven en eten. Respect graag. Voor de rest ik hou me aan de regels. Waarom omdat.

Dat zeg ik

Ik val liever niet om. Heb teveel mensen om mij heen die mijn liefde en zorg nodig hebben. Dus je kan er wat van vinden je kan er tegen zijn. Maar je kan niet ontkennen dat er een groot probleem is. Dat opgelost moet worden. Hoe tja dat weet ik wel.. Maar zeg het niet.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.