De rest van 2020..

Het jaar 2020. Wat een jaar tot nu. Begon goed. We zaten met zijn allen in de lift. De economie trok weer aan. Ja tot maart.

Want in maart ging het voorspoedig slechter de maand april en mei waren niet veel beter. Maar in juni en juli tja de economische belangen waren belangrijk, dat we in april en mei mooi blauwe luchten hadden zonder vliegtuigen, geen files hadden ,het was te mooi om waar te zijn.

Want de terrassen moesten weer open, de horeca moest weer draaien. De scholen moesten open. Want achterstand of thuis leren geen optie is. Kom op zeg. Evementen werden afgelast. Maar nu is het later in het jaar 2020.

Mondkapje hier en daar niet verplicht. Afstand houden wordt door het Mondkapje vergeten en alle Nederlanders zijn dus stront eigenwijs want iets wat niet hoeft. Doe je ook niet. Geef me eens ongelijk

Het jaar 2020 kunnen we beter in totale lockdown gaan afsluiten, geen koopavonden koopzondag. Met de feestdagen gewoon gesloten. Geen evenementen geen kerstmarkten. Gewoon in alle rust het jaar uit. Waarschijnlijk trekken we deze lijn door in 2021. Want we zijn eigenwijs…

De politiek is op zijn zachtst gezegd gewoon een stelletje prutsers. Dus besluit loos.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: