Ik heb maar 1 vraag.

1 vraag eigenlijk meer niet zou niet durven meer van uw tijd te vragen

Waarom zou ik meer vragen dan. Als ik maar 1 vraag zou hebben en maar 1 vraag zou willen stellen. Kan er wel een heel verhaal om heen breien , zoals de meeste mensen dat doen. Der om heen draaien nee dat doe ik niet.

Die ene vraag he. Wat zou dat zijn toch. Niks over mijn collega’s die langs de weg moeten eten. Die schijnbaar altijd te laat stil staan. Dan klopt je eigen planning niet. Of wel dan. Dat Jesse door Mark en Hugo even vooruit is geschoven. Om effe een superstoer plannetje te lanceren. Zoals elke iemand die 18 jaar wordt na de verkiezingen 10.000 euro zou krijgen, tja we krijgen nog 1000 euro van Mark en de zorg krijgt ook nog geld , de chauffeurs willen meer geld ..

Ach oh ja ik had een vraag. 1 vraag stom eigenlijk dat ik niet die vraag durf te stellen he iedereen durft te roepen en ik doe het niet waarom zou ik. Wie zit er nou op mij te wachten. Nou dan stel ik de vraag maar. Heeft u morgen ook weekend.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.