Wat zou u doen..

Dinsdag 6 oktober alweer zeg..

Ik was vandaag erg op tijd klaar. Dus mooi effe wat dingen regelen. Zoals rijbewijs iets dus met cbr voor een 75 jarige mijn vader dus. Alles geregeld en hij mag door naar de keuring. Mooi zo. Maar hij zou gaan vandaag.

Aangezien ze flink aan het verbouwen zijn bij hem thuis en de straat enz.. Moest ie thuis blijven. Kijk ie me aan. Ok ochtend mantelzorg ik kan dat. Dus ik me aangemeld via een digitaal formulier ja ja met de tijd mee. Loop ik met mondkapje op naar de ingang. Ja mevrouw achter de balie. U bent nieuw dat kan zien ha ha. Altijd weer leuk. Maar kom niet voor haar..

Loop door de gang heen. Effe plantjes water geven op haar kamer. Door naar de huiskamer. Goedemorgen allen. Koffie tijd dus. Mag ik naar mijn moeder toe in de huiskamer. Tja je moet het weer vragen. Ja hoor. Daar zat ze. Met haar hoofd voorover , slaap ze nou of heeft ze last van slappe nekspieren. Hoi moeders. Ze kijk me aan met een paar ogen. Kan het niet uit leggen.

Maar ik weet wel dat ze nadat ik mijn masker effe iets naar beneden deed. Niet meer ging. Ze wou zo wie zo niet mee. Stellig zei ze nee. Ook niet naar een 2e keer proberen, dan is 3e keer niet meer nodig en was dit bezoek.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.