Sociale media of …

Sociale media tja de grootste vergaarbak van negatievetijd of wat dan ook.

Schreeuwen en mensen neerhalen het is zo snel gebeurd. Mensen veroordelen vanachter een scherm het is zo makkelijk he. Je moet oppassen wat je schrijft, je moet oppassen wat je zegt, doe eens gek op tik tok en iedereen vind dat leuk.

Bedoel maar. Ik schrijf graag. Moet ik me aanpassen aan de wens van de mens om dan in de lijn te gaan lopen. Ja ik eet vlees. Echt vlees is daar wat mis mee. Heb een hekel aan vega. Maar laat die mensen die vegetarisch zijn wel in hun waarde. Maar anders om tja lastig he.

Dit is maar een voorbeeld. Gaat u de Sinterklaasintocht dit jaar ook missen. Nee he. Nou ik.heb nieuws ik wel. Maar ja door corona wordt het niet gevierd. Zelfde als met kerst lekker rustig hoor..

Zelfde als mensen nu ineens de regels omtrent het corona beleid in de supermarkt hekelen. Is dat ooit wel eens weg geweest, liep iedereen niet te zeuren. Dat het beleid moest versoepelingen tja mooi he. Nou corona is nooit weg geweest namelijk. Dankzij de mensen die zo nodig op vakantie moesten nee niet alleen de jongeren.

Dat bedoel ik mensen in een hokje zetten is zo makkelijk, maar mensen uit het hokje halen is onmogelijk. Denk daar eens over na..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.