Pssst Alex..

Ik liep rond mijn truck, had gelost en dacht rustig weg te rijden, hoor ik Pssst Alex vriend ik ben het. Aangezien ik gestopt ben met roken. Rook ik de zware shag..

Zeg Anton ben je nog steeds gestopt, ja met kopen hoorde ik hem lachend zeggen. Dit heeft u niet gelezen , maar een ferme omhelzing volgde. 2 vrienden die elkaar bijna een jaar niet gezien hebben. Hoe is het ouwe. Hij lachte ik bel je van de week. Hij liep weg en hoorde nog iets van ronkende truck. Ja daar ging de boef. Klep open en gas erop. Menig jong chauffeur zal een stijve plasser krijgen. Ik wordt er niet warm of koud van.

De nacht daarop ging mijn Phone dat was Anton. Hoi jochie. Ik had gisteren geen tijd..Maar nu wel. Het gaat goed met me. Rij weer effe in de groente..Want iets met corona stopt mij met boten bevoorrading keihard want het is mooi werk. De boten liggen stil. Kost klauwen vol geld. Maar ik kan gelukkig blijven rijden. Wat las ik nou gozer. Rook je niet meer. Respect voor je.

Ik zeg flinke lawaai bak heb je tegenwoordig, nee joh dit was de wagen van mijn collega, nu heb ik een burgerlijke witte vrachtwagen bij me. Die zwarte van mij staat ergens binnen. Effe rust voor dat beestje, zijn hart word gereviseerd namelijk. Als nieuw wordt ie. Kan je de nieuwe lichting van chauffeurs niet wijs maken. Die leren dat vanzelf, kijk maar naar jouw Alex.

Wat was jouw eerste grote vrachtwagen. Nou Anton ik app je zo een foto..

Old school

Ik wacht af vriend. Hij stak nog een peukje aan. Tja kan het hem niet verbieden. Hij doet zijn eigen ding toch. Ouwe ik gaat je spreken weer. Doe geen dingen die ik wel zou doen. Ik hoorde hem lachen. De mazll Alex..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: