Ze is bijna ….

Dinsdag 22-09-2019.

Ik was mooi optijd klaar, beetje geluk net voor de lunch nog. Kan ik mijn moeder bezoeken, jawel op tijd liep ik naar binnen.

Heeft u zich eigen geregistreerd, jawel mevrouw antwoorde ik vanachter mijn mondkapje. Jawel de bezoeker moet een mondkapje op. Puur alleen de bezoeker. Maakt mij niet uit hoor. Maar Meneer de Jonge niet liegen he. Meer zeg ik niet.

Lopend door de gang heen, kom ik dichterbij. Jawel hoor mevr J staat in de keuken. Kan haar naam wel noemen. Maar doe ik een keer niet. Effe de huishoudelijke mededeling hoeveel gebak vrijdag. Oh ja mijn moeder is vrijdag jarig. Wat ze voor haar verjaardag wilt hebben. Dat werd een fout spelletje hints spelen.

Ik weet wat ze wil hebben. Nee het is geen vliegreis. Beetje lullig ja ik weet het. Geen dozijn batterijen ook niet. Jammer hoor. Maar goed mijn moeder zat daar maar. Totaal niet in de gaten dat ik daar stond. Hoi moeders. Ik wil weg hier..

Ze wou weg daar. Ze wil naar de kroeg. Altijd met een vreemde kerel met een mondkapje op toch. Zo liepen wij door de gang heen.Eh mijn moeder in de rolstoel hoor. Doe maar een rond schaaltje tja waarom ook niet.

Mijn moeder was verheugd en blij dat ze vrijdag jarig is. Lijkt wel een kleine meid die haar verjaardag gaat vieren. Wij weten met zijn allen beter.. Het gaat door. Van dag tot dag ..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.