Windmolens tja

Echt de hele horizon verpesten ze , windmolens. Ook ik heb stroom van een windmolen. Mijn linkerburen leven met zonnepanelen en de buren rechts doen het met gewoon standaard stroom. Die rechterburen zijn nog het verstandigst ook.

Want er loopt maar.1 stroomkabel door de grond heen. Daarbij van welke windmolen krijg ik mijn stroom. Die ene met subsidie nog daarom moet ik schijnbaar per half jaar lastig gevallen worden. Met stroom aanbieders echt zo kansloos. Want hoeveel windmolens zijn er nodig om stroom op te wekken.

Neem nou Duitsland daar staan er zoveel en weet je die zoveel windmolens verdwijnen weer binnenkort omdat.de geld kraan dicht gedraaid wordt. Lees maar hier dus dat.

Mag ik dan geen vertrouwen hebben in alles wat met subsidies wordt aangeboden. Kan mij niet schelen waar mijn stroom vandaan komt. Alleen het moet wel geloofwaardig zijn en blijven..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.