Je mag dit niet en dat niet.

Ik ben op een plaats waar ik heel graag ben. Omdat ik hier niks hoef of moet. Ja de gewone dingen moet ik zeker doen met al dat lekkere eten hier.

Vraag me wel eens af. Ik lees mee met vele mensen. Hebben die mensen wel een leven. Echt waar vraag het me af. Ik gaat geen namen noemen. Want dat mag ik ivm privacy niet. Raar he. Kan je een aanklacht aan je broek voor krijgen. Maar die mensen komen die wel eens buiten. Of hebben ze onder een steen gelegen. Knap dat ze dan opgestaan zijn. Trouwens politie Amstelveen, bent u echt serieus..

Het voordeel van mij is. Druk het nieuws gewoon weg. Kan ik namelijk, want mensen die actie voeren tegen de corona maatregelen, dat zijn mensen zonder enig verstand. Ze houden geen afstand. Schreeuwen en zingen liedjes. Jawel zonder mondkapje. Goed bezig hoor. Ze krijgen een sticker van mij.

Het toerisme hier loopt op zijn eind. Gelukkig maar voor de mensen die werken hier in de super. Of het was maandag en ze hebben een kut weekend gehad of ze zijn gewoon toeristen moe. Echt als je wat vraagt. Zie je gewoon het mondkapje omhoog stijgen. Ach met mondkapje in de supermarkt dan kan je nog wel wat uithalen.

Mensen maak je toch geen druk. Ik ben druk met iets wat ik eigenlijk nog niet wil zeggen. Maar als u aan mij denkt. Wat zat er dan bijna standaard in mijn dagelijks leven, ja koffie ha ha maar buiten koffie om dan. Er komt een dag dat ik het niet zeg of schreeuw maar dat ik wel verdomd trots op me zelf ben. Tuurlijk zullen de gezondheidsfreaks nu zeggen , gezonder eten en bla bla dit en dat. Echt de eerste die dat gaat zeggen tegen mij. Laat ik echt persoonlijk het mondkapje inslikken..

Voor de rest gaat het goed hoor.. nou tot de volgende weer..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.