Ik zou

Ik zou een blog kunnen schrijven over een.

Marine haven in Den Helder, daar waar ik als klein jochie langs kwam als we op vakantie gingen op Texel. Je had vroeger toch tijd zat om naar die machtige grijze schepen te kijken. Want de wachttijd toen waren uren. Maar een overijverige ambtenaar van de Ilt is erachter gekomen. Dat de marine schepen illegaal aangemeerd liggen in Den Helder, zeker een ambtenaar die tegen het leger is.

Zou kunnen schrijven over.

De reclame dingetjes op de sociale media. Hoe je op Facebook, een advertentie krijgt over scheermesjes en dan uiteindelijk bij een elektrischetijds maatschappij uitkomt. Ja u leest het goed. Zelfde als dat bedrijf uit Arnhem, ze bellen op en beginnen dan over stroom. Ze verkopen niks. Maar ze smeren je wel wat aan. Denken ze dus. Nee saai om over te schrijven.

Zou kunnen schrijven over de nieuwe schoenen van mijn vriendin. Ze besteld ze. De schoenen worden geleverd alleen het kan wel effe duren. Geloof dat een Chinees lopend van China naar Nederland komt. Pure oplichting. Nee saai om over te schrijven.

Zou kunnen schrijven over racisme, tja filmen kunnen we allemaal. Schreeuwen kunnen we allemaal maar het onderstaande plaatje zegt alles..

Kwam ik tegen bij een goede vriendin van mij.

Dat bedoel ik dus. Waar zal ik eens over schrijven.. Dat de echte wereld buiten je telefoon is. Scheermesjes koop je in de winkel. Stroom moet gewoon uit de grond komen. Kan mij het schelen van welke windmolen of zonneweide. Ja en schoenen koop je gewoon nadat je ze gepast hebt. Inpakken nee ik houd ze wel aan..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.