Elke dag ga je op weg maar je weet niet..

Het leven van een vrachtwagenchauffeur die zijn werk als hobby ziet. Gaat op pad om altijd weer veilig thuis te komen.

Lig je te slapen in je truck ergens in Doesburg. Steken een stelletje onverlaten eikels, je truck in de brand. Waarom vraag ik me af, waarom een mensenleven in gevaar brengen. De chauffeur is er levend vanaf gekomen. Maar ligt in coma en is levensbedreigend verbrand. Echt de kans dat ie haalt is … vul maar in..

Vandaag in Friesland.

2 vrachtwagens stuk of wat personenwagens jawel met caravan. De 2 vrachtwagens frontaal op elkaar, 1 chauffeur overleden. Hopelijk heeft ie weinig mee gekregen van de brand en was ie op slag dood. Dit klinkt keihard maar het is eenmaal zo. De voorste vrachtwagen stond namelijk in lichterlaaie, de chauffeur van de achterste was kansloos.

Tuurlijk zullen mensen de domme opmerkingen gaan maken. Ze zullen wel te dicht op elkaar hebben gereden. Maar niemand weet wat er gebeurd is. Waarom zijn er mensen naar het ziekenhuis afgevoerd, wat is daar gebeurd willen we het eigenlijk wel weten.

De chauffeur gaat elke dag oppad voor u, om te zorgen dat u kan leven. De chauffeur gaat er niet op uit. Om eens lekker een file te veroorzaken, nee we hebben ook vrouw of man en kinderen thuis. Die willen ook de aandacht in het weekend of elke avond hebben

Respect voor de man die het leven liet. In zijn truck. Hij had geen kans meer. Hij had geen kans meer..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.