Mijn keuze mijn leven

Ik moet dit ik moet dat en ik moet zo. Je zegt dit en je schrijft dat. Je leest zus en leest zo. Echt alles wat je doet ligt onder een vergrootglas. De ellende in de wereld. Corona ellende daarbij tegenwoordig jongeren die maar een eind weg insteken op leeftijds genoten.

Ik ben geen wereldverbeteraar, ik kan niet toveren. Ik werk hard voor mijn centen. Ook al begrijp ik soms niet waarvoor ik het doe. Ik wordt geleefd door mensen die denken dat ze het goed doen. Kan ik daar dan over schrijven. Nee want de mensen die alles beter weten, tja die zullen mij ongelijk geven.

Daarbij wat kan ik er aan doen. Dat ouders geen controlle meer hebben over de jongeren die lopen te rellen. Jongeren die met messen over straat lopen. Wat kan ik daar aan doen. Helemaal niks.

Daarbij de wereldproblemen het zal allemaal wel lekker me reet roesten, dat de wereld bestaat uit graaiers en mensen die beslissingen nemen, voor ons en wij daarna niet luisteren, ach ik weet wat ik zelf doe.

Ik heb respect voor iedereen , ik hou me gewoon aan regels en doe mijn ding. Bovendien ik geniet van mijn leven. Kan ik u daar mee jaloers maken. Waarom zou ik. Ik blijf heus wel schrijven maar alleen over wat ik leuk vindt. Als ik een dag geen zin heb om iets te plaatsen op de sociale media. Dan doe ik dat niet.

Heel simpel toch. Waarom zoveel ellende lezen op nieuwssites , staat vol met leugens of niet dan. Ik hou van mijn leven en weet wat er speelt in mijn leven, der zijn soms dingen die ik voor me houdt. Dat is mijn goed recht. Ik verdwijn niet van sociale media mijn blog verdwijnt niet. Alleen ik doe wat ik leuk vind en ik doe wat ik doe..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.