Het maakt mij niet uit.

Wit zwart bruin blauw geel rood of wat dan ook. Het maakt mij niet uit. Wat voor een kleur je hebt. Mooi he. Eigenlijk best wel simpel.

Dat ik me gediscrimineerd voel. Ach dat gebeurd al jaren. Kaal hoofd breed en tatoeages succes voor alles. Kan mij niks schelen. Ben geboren in Nederland het land waar alles mag en vrije meningsuiting mag hebben. Dat slaat wel een beetje door nu.

Rellen in de schilderswijk ,rellen op kanaaleiland, tja door wie of wat, hebben de jongeren geen ouders, waar is het mis gegaan. Waarom tegen de politie keren. Waarom kan de politie er niks tegen doen. Waarom mogen de niet blanken wel hard schreeuwen dat ze gediscrimineerd worden en waarom schreeuwen de Nederlanders niet. Niet omdat we bang zijn. Maar omdat we te goed zijn als Nederlander.

Schreeuwen is aandacht trekken. Een Nederlander schreeuwt niet. Beetje jammer. Want we klagen dat we in een hoek worden gezet. Tja dat wilt u zelf toch, oh ja als de sociale media een afspiegeling is van de complete bevolking van Nederland dan denk ik tja niet iedereen is zo.

Lang kort gezegd. Als de politiek geen kloten heeft en duidelijk onderscheid maakt in kleur. Als er Bas wordt over hoop geschoten omdat ie er wat van zei. Aan de andere kant de hele wereld in brand staat omdat Floyd wordt mishandeld met de dood tot gevolg. Het wezenlijke verschil. Bas vroeg er niet om om. Floyd wel. Maar Bas is blank en Floyd tja.

Bedoel maar de hele wereld is ziek. Niemand kan meer normaal nadenken. Hokjes denken en doen. Ga zo door en niet lopen zeiken dat u als Nederlandse niks meer te zeggen heeft. U heeft een stem.

Oh ja dit nog. Respect is een woord respect geven is krijgen.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.