Deed u dat nou expres

Dametje in uw kleine wagentje, waar kwam u vandaan vanmorgen op de a15 bij Barendrecht, ik keek constant in mijn spiegels. Ik had u niet gezien. Totdat ik uw neus van uw autootje zag.

U gebaarde hevig met uw middelvinger. Ik was me niet van kwaad bewust. Ik zag u niet, U reedt dus naast mij in mijn dode hoek. Ik gaf gas bij want ik moest naar rechts. U liet het gaspedaal los. Maar bleef wel rijden naast mij. Zo dwong u mij weer om te blijven spiegelen. Dat hoort bij mijn werk namelijk.

U dacht dat u groot was en uiteindelijk de afslag naar Barendrecht nam. Stond u echt netjes. Wou u mij in problemen brengen soms. Was u nou echt van plan om mij zo hard te laten remmen, u zou niet de eerste zijn. Die door een domme actie, voor de cabine eindigt.

Maar het toont wel weer wat aan. De spiegels zijn niet genoeg. Er moet gewoon meer komen. Want door onbezonnen acties van mensen die denken dat ze in de dooie hoek kunnen blijven rijden. Deze mensen zullen het nooit leren. Voorkomen is beter dan achteraf zeggen. Het had voorkomen kunnen worden.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.