Nieuwe week

Het is zondagavond, zit wel tevreden thuis in ons vakantiehuis op de bank. De wekker was al gezet, want vrijdag het reisbureau al laten weten waar de reis morgen heen gaat.

Tja als vakantieganger moet je toch nog werken voor je centen, het was een mooi weekend thuis, alleen wat doen al die mensen toch tegenwoordig. Lezen ze het nieuws niet meer. Horen ze geen nieuws op de radio, leven ze weer allemaal in een bubbel of onder een steen.

Het grootste nieuws was toch wel. Dat de groote vleesverwerker van Duitsland geen mensen meer mag inhuren. Zeg maar daag met je handje uitzendbureau. Veiligheid gaat voor alles. Maar zijn we niet bang meer , nee we doen weer van alles, dat in omringende landen alles weer op slot gaat.

Daar doen wij niks mee, want we hebben vakantie ja toch. Want in de vakantie gelden geen regels. Want wij moeten plezier hebben wij moeten genieten. Tja ik moet ook veel. Voornamelijk me aan de regels houden. Dat is zeker teveel gevraagd he..

Genieten kan op vele manieren. Echt waar, maar we zijn zo verwend , gelukkig ik niet, ik gaat vannacht weer de weg op als beroepstoerist, die genieten elke dag weer en hebben niet veel nodig om te genieten. Dat is wat ik ook gaat doen. Maar wel me aan de regels houden. Dat is toch het minste wat ik doen..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.