Worden we niet moe

Worden we niet moe van ons zelf. Lees nou de sociale media. Het is een grote bagger shit ellende, de namen van lekker eten veranderen, de premier is een grote lul. De politiek maakt meer kapot dan je lief hebt. Is dat wat nieuws, we laten het zelf gebeuren.

We stemmen al jaren veilig toch. Whalla dit is wat we krijgen. We lopen allemaal te balen, ik denk alleen maar shut the fuck up. Azijnzuur drink dat maar op. Azijnzeiken kan je dan. Echt heerlijke zuurpruimen dat we zijn.

Wat maakt dat uit, dat er dj terugkomt bij de publieke omroep. Heerlijk in de vroege ochtend. Weet zeker dat de meeste mensen niet weten dat het 04.00 uur in de ochtend kan worden. Dat bedoel ik dus.

Dat namem van gerechten veranderen om mensen blij te maken, zolang het eten maar te eten blijft. Daar gaat het toch om. Wat maakt het naam van het beestje nou uit. Begrijp de gedachte wel. Want als iets al decennia zo heet. Waarom dan veranderen.

Omdat mensen dat denken te willen. Kunnen ze dat volhouden. Nee is het antwoord. Want de fles azijn gaat echt wel een keer leeg dan zijn we uitgezeikt, kunnen we weer leven. Oh ja dit jaar 2020 gooien we maar weg. Verwacht u ook een 2e golf. Gelooft u dat de mensen daar op voorbereid zijn. Waarom wordt er niet de 3e dinsdag in den haag een rondtoer gehouden.

Worden we aan het lijntje gehouden. Denk gewoon eens na. Ja is het antwoord. Denk gewoon na. Heel gewoon. Zonder de bull shit van de sociale media. Mooi leven he dan..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.