Bent u ook zo klaar met boos zijn.

Iedereen is ontevreden, ben je boer dan ben je boos, begrijpelijk, ben je donker of geel blauw of wat voor een kleur ook, ben je boos, staat er een standbeeld van Andre Hazes in Amsterdam is er een vrouw boos. Schijnt de zon is de zonhater boos, regent het teveel is de zonhater blij en zonaanbidder boos.

Dat mensen op vakantie moeten naar risico gebieden, daar hebben de mensen geen boodschap aan, want ze moeten op vakantie, die 2 weken daarna nemen ze voor lief, waarom toch vraag ik me af. Waarom ben ik dan daar boos op, omdat die mensen iets van mij afnemen, iets wat ik 4 maanden al niet gedaan heb, het risico bestaat, dat het nog langer wordt. De drempel op dit moment is hoog voor mij, omdat ik niet tegen regels kan, de drempel naar mijn moeder is hoog.

Die drempel kan nog hoger worden, door mensen die alleen aan zichzelf denken, mag van mij hoor, maar volgend jaar is weer een jaar. De gedachte alleen al, dat er weer een uitbraak kan komen, ach ik sta daar alleen in, moet niet lopen zeiken.

De wereld gaat verder, in Amerika gaat het gewoon verder, Aruba wil Amerikaanse toeristen, tja geld is belangrijker dan de gezondheid. Op de radio hoor je een spotje van Kobo, u kan gerust op vakantie gaan, ze jagen de mensen op, lekker lezen in de trein naar Berlijn, lezen in je luie stoel in Griekenland. Volgens had het spotje beter tot zijn recht gekomen, lekker lezen in de trein naar Maastricht, lezen op de camping in Drenthe, lezen als je visje hapt in Zeeland.

Ben ik boos dan, nee hoor, ik weet alleen niet waar ik over kan schrijven, want het verkeer is gewoon weer ouderwets, de gedachte dat het rustig op de weg is, is voorbij, we worden weer ouderwets gesneden en de mensen rijden toch harder als de toegestane snelheid, dat er weer lekker bumper gekleefd wordt, sta ik niet meer van te kijken.

Het leven gaat verder, mensen zijn boos, omdat ze hun plaatsje kwijtraken in de maatschappij, ach laat ze lekker boos zijn. Ze gaan hun gang maar, het zal wel zo moeten zijn. Het is gewoon zo, voor vele dingen is er maar 1 woord, 1 woord wat een boel mensen niet kunnen. Denk daar maar eens over na.

Een gedachte over “Bent u ook zo klaar met boos zijn.

  1. ben dat hele gedoe van corona en racisme/discriminatie zo zat op nieuws en social media….
    Maar ik begrijp je ‘frustratie’ dat je niet naar je moeder kunt,, hoop voor je dat het snel weer kan.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.