Het verleden is …

Waarom denk ik op dit moment, ze kunnen me zak opblazen het pijpje hangt erbij. Waarom denk ik krijg lekker allemaal de kelere maar.

Waarom moeten namen veranderd worden, of dat het verleden uitwist. Wat gebeurd is gebeurd toch. Iemand heeft ooit de boeken geschreven, de geschiedenisboeken. Er leven nog steeds mensen die het verleden hebben meegemaakt. De verhalen zijn er, maar kunnen mijn kinderen daar op afgerekend worden, kunnen wij daarop afgerekend worden .

Het word steeds gekker in dit land, zo liepen wij nog hand in hand. Nu met 1,5m afstand. Op dit moment houden we nog meer afstand. Een stelletje hersenloze mensen, die denken het verleden te kunnen wissen. Koek koek zeg ik dan. Dit land word kapot gemaakt, waar zijn de echte Nederlanders eigenlijk. We laten het toe. We knikken maar en pakken een gum. We gummen het verleden uit. Echt waar..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.