In mijn geval kan ik beter mijn pen stil houden. Want als ik zeg dat ik zwarte koffie drink in een zwarte beker, dat ik daar een gekleurde joden koek bij wil of een heerlijk mergpijpje je weet wel bruine chocolade met een witte substantie dan ben ik een racist. Nee ik geniet van het leven.

Dat er nu mensen vergeten dat er veel mensen toch wel overleden zijn aan corona, is toch wel vreemd. Dat de nertsenfokkerij in 1 klap opgedoekt is heeft met corona te maken. Of gewoon de wil van bepaalde mafkezen. Dat mensen ongemerkt slavendrijvers zijn. Maar niet opvallen

Vind ik vreemd. Iedereen weet het maar niemand doet er wat mee. Dat oostblokse werknemers verplaatst worden en overal waar ze zijn geweest corona uitbreekt. Dit is zeker ook een lobby om de mensheid vegetarisch te maken.

Dat we respect hebben voor de zorg. Ja zeker dat ze 1000 euro krijgen helemaal goed.

Maar de chauffeurs die waren hard nodig in de corona tijd. Cruciaal zeg. We reden door, we werden behandeld als melaatse mensen. We mocht nergens meer naar binnen, maar stonden wel te wachten in zweethokken. Niet meer naar de wc konden bij de klant. Niet meer mochten eten onderweg. Nee dit is niet gebeurd, de FNV gaat zich nou druk maken over de uitbuiting van oostblokse chauffeurs. Echt waar. Het woordje respect is godverdomme ver te zoeken. Wat voelden wij ons in het hempje staan. Maar dit is niet gebeurd.

Zijn we gehersenspoeld, praten we onzin. Zijn alle regels onzin. Het maakt niet uit wat ik schrijf. Daarom schrijf ik dus maar niet..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.