Het is onrustig op de sociale media. Mensen hebben een mening maag geen onderbouwing. We schreeuwen als een kip zonder kop. Maakt niet wat je schrijft of plaatst. Je doet het altijd verkeerd.

Je bent tegenwoordig gewoon standaard een racist. Want wie het hardste schreeuwt heeft de macht. We zijn zo dom om daartegen in te gaan. Want wie voert geeft de ander de kans om meer voer te vragen. Leuke sfeer he. Ja ik geniet er echt van..

Eigenlijk is het heel simpel. Het is niet meer leuk op sociale media. Is dat zo. We moeten de slingers zelf ophangen. Dat mensen denken dat ze de macht hebben. Laat ze dat lekker denken. Niet reageren is ook een optie. Net zoals ik dit schrijf en denk waarvoor doe ik het eigenlijk.

Waarvoor dan. Dat is niet uit te leggen. Hoef ik ook niet. Ik weet wat ik doe en ik heb wel de keuze gemaakt. Ik leef mijn eigen leven. Als u daar deel van uit wilt maken. Dan kan dat , ik woon ergens daar gebeurd het. Simpel toch.

Daarmee zeg ik. Ieder heeft een leven een leven wat echt is. Het leven op sociale media kan mooi zijn. Als je zelf maar positief ingesteld bent.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.