Het is toch wat. Ik heb een nieuwe handel ontdekt. Goudmijn gewoon. Want wat een heleboel mensen vergeten.

Mensen hebben een mening over van alles en nog wat. Ze zeiken en zeuren , ja ik ook. Maar ik weet het nu zeker. Je moet nog steeds de slingers zelf ophangen om lol in je leven te hebben. Want als je zelf begint met 1 slinger zal de rest snel volgen. Makkelijk gezegd door mij toch.

Want als je ergens bent. Na een hele lange dag en mensen wachten op je omdat we samen gaan eten. Dat je dan samen bent met een aantal mensen. Van alle leeftijden en mensen uit een aantal landen komen. Uiteindelijk een topavond beleeft. Met veel lol en gesprekken. Die kort zijn maar wel raak. .

Dan lees je het nieuws. Dan denk ik het er het mijne van. Alles begint bij jezelf. Nee niet bij je buurman of buurvrouw, nee het begint bij je eigen ik. De slingers hang je zelf op. Niemand doet het voor je.

Ja ik gaat slingers verkopen aan mensen die vergeten zijn. Wat het leven inhoudt. Mensen die meeliften op een gedachte die grote onzin is. Ik sla een andere weg in. Mijn weg. Daar waar aan elke kant van de straat een feestje is. Gewoon met alle mensen. Geen onderscheid in kleur of geaardheid. Ik kijk niet terug in het verleden , ik wil de wereld niet veranderen, nee de wereld wil niet veranderd worden. Want het verleden is niet het heden.

Mensen zullen nu denken. Is Alex gek aan het worden. Nee stel die vraag eens aan je eigen ik. Bent u wel uzelf . Weet u hoe je mijn slingers moet ophangen. Dus bouw je eigen feestje zelf..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.