Duitsland , een vleesfabriek gesloten. 7000 mensen in quarantaine en ruim 600 positief getest. Waarop een Duitse minister heeft gezegd. De grenzen zijn te vroeg open gegaan.

Nederland. Een minister verklaarde een aantal weken geleden. We moeten meer arbeidsimigranten naar ons land halen, want we komen personeel tekort. Het voorbeeld was op dat moment al gaande. Vleesfabrieken in Nederland waren gesloten.

In beide landen gaat het arbeidsimigranten uit het Oostblok. Daar waar gesjoemeld wordt met cijfers. Maar ook de uitzendbureaus die de arbeidsimigranten naar het westen halen. Lopen de boel ook te belazeren zonder dat ze aangepakt worden.

Zou er geen onderzoek naar komen. Nee natuurlijk niet. Het is alweer in de doofpot gegaan. Nou moeten wij ons aan regels houden op geen 2e uitbraak te krijgen. Geloof dat de geleerden compleet de boot missen.

Lekker allemaal op vakantie gaan, want dat mag weer, busjes vol arbeidsimigranten naar het westen halen. Succes gegarandeerd hoor. Ze kunnen nu wel zeggen, dat we eraf zijn. Maar dat geloof ik niet ik niet. Kijk maar naar Peking en nu naar Duitsland. Het zijn 2 voorbeelden die de echte waarheid zijn. Zijn we er vanaf, nee het is stil wakend virus. Dat in Europa gratis en voor niks mee word genomen door mensen in busjes..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.