Hiep hoi daar in het hoge noorden. Hier een briefje uit de lager gelegen polder. Ja de polder daar waar ooit water stond. Nu als er een paar bruggen weg vallen, we geen kant op kunnen. Hmm dat is een wreed idee. Aangezien dat hier in Almere een paar mensen in de politiek zitten. Met het verstand van iemand uit middenbeemster.

Want de floriade gaat door. Nou kan niet wachten hoor. Maar je vroeg hoe gaat het met je. Nou als je het over een achtbaan heb. Dan kan je daar over mee praten. Want met praten red ik mezelf , daardoor maak ik niet dezelfde fout als in het verleden. Dat mijn gedachte het won van mij. Gevolg tegen een burn out aan. Dus hier thuis peppen wij elkaar op.

Dus met mij gaat het goed. Zoals ik al eerder schreef in mijn blog. 2 levens he. Geen dubbele persoonlijkheid zoals die eikel in middenbeemster. Nee ik heb mijn leven voor mijn familie en daar gaat tegenwoordig veel tijd inzitten. Dan nog mijn leven als chauffeur. Daarnaast ook nog bloggen. Tja ook dit komt jou bekend voor. Druk druk druk.

Als er dan ook maar iets gebeurd. Is het klaar en met klaar Is het ook klaar. Zo is het leven nou eenmaal. Ook vroeg je in je vorige brief. Hoe gaat het met je boek. Nou dat zal ik je vertellen.

Op 10 maart de laatste keer bij mijn moeder geweest. Toen voor de laatste keer tot op heden door de deuren heen gegaan Denk ook dat het voorlopig voor mij niet zo zal zijn. Dat ik door de deuren heen mag. Dus dat worden een boel lege bladzijden in het boek voor mijn moeder. Wat ik niet hoop natuurlijk. Het boek komt er uiteindelijk wel. Maar het is wel zo. Dat mijn moeder het niet zal meemaken.

Ach Jet het leven gaat verder. Elke dag is er 1 die ze heeft. Zo is het toch. Nou laat je niet gek maken of opjutten door een gevalletje geestelijk doorgedraaid mannetje uit de middenbeemster. Want zoals je zelf zegt karma .. Ja dat komt er uiteindelijk.

Groetjes van Alex

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.