Vannacht een sanitaire stop gemaakt. Kijk effe op mijn telefoon. Kom ik een Twitter bericht tegen. Rijkswaterstaat wagen in de berm gekegeld door vrachtwagen. Langs de A27 bij sint Maartensdijk. Hij was een ongeluk aan het beveiligen. Dus rijbanen afgesloten.

Dat er dan een vrachtwagenchauffeur is. Die alles negeert. De klap voelt en gelijk veroordeeld word. Dit is niet wat een chauffeur wil mee maken volgens mij. Wat is er gebeurd dat hij frontaal op de pick up is geknald. (Waarom wordt de naam wel genoemd en van de week niet)

Weet wel dat het een hel is voor de weginspecteur, dat je iemand gerust te stellen. Zie je dienstwagen voorbij vliegen. Deze mannen en vrouwen zijn voor ons aan het werk. Zo ook de wegwerkers. Allemaal met een risico, vraag me elke keer af. Wat bezielt mensen om door een rood kruis te rijden. .

Dat de hell weer los gebarsten is op de weg bleek vanmorgen ook op de A16. Ouderwets gezellig weer. Sorry mensen mijn truck is wat ouder. Niet uitgevoerd met allerlei snufjes. Ik moet nog vertrouwen op de medewegmisbruikers, die niet weten wat een dooie hoek is. Achter mij invoegen is ook een optie. Dat er dan gele wagen ja een jeep van Rijkswaterstaat er aan komt. Met zwaailampen aan. Die niet eens de ruimte krijgt om over de vluchtstrook te rijden.

Dat daar op de A16 een oostblokse super combinatie op 4 wielen met een topsleeper over de vluchtstrook heen komt. Langs de vrachtwagen rijstrook. Toen dacht ik tja het is weer feest op de weg. De tijd van weinig verkeer op de weg is voorbij.

De weginspecteur krijgt het ook weer drukker. Wat ben ik benieuwd naar hun verhaal. Wat zien hun door hun ogen als ze stil gaan staan op de rijksweg. Kan het wel raden. Ze slaan een kruisje en hopen ook net zoals ons weer veilig thuis te komen..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.