Sorry mensen.

Het gebeurd iedereen. Die een blogger is met een eigen kijk op deze wereld. Maar ook een eigen wereld heeft. Die 2 werelden botsen enorm met elkaar.

Daarom kan ik niet normaal een blog schrijven. In mijn eigen wereld. Zijn de woorden Alzheimer en ziekte van Pick al standaard. Nu is het woord kanker daarbij gekomen. Niet bij mijn moeder of vader maar wel bij de man die ik ook lief heb. Elkaar steunen in deze tijd is het belangrijkste.

Kortom dan is er de andere wereld ook nog. De vraag was het kip of het ei eerder. Verdraai ik zo onderhand in mijn gedachte. Wat was er eerder blank of donker. Rare gedachte he. Hier kan ik dan het risico lopen. Dat ik erop afgerekend wordt. Dat men actie voert ok. Dat recht is er. Maar dingen vernielen dat keur ik af. Dat is voor mij vandalisme.

Slaan we door ja we slaan door. De tijd terug draaien is een grote optie. Maar dat gaat niet. We weten allemaal hoe het was drie maanden geleden. Waar is het godverdomme fout gegaan. We denken alles onder controle te hebben. Nou ik wantrouw elke gedachte. De politiek lult in luchtledige en durft geen stelling te nemen meer.

Nog steeds heb ik moeite om mijn 2 werelden samen te voegen, daarom is dit geen blog maar een mededeling. Het komt allemaal wel goed uiteindelijk, maar moet even de juiste weg vinden. Hoop dat meer mensen dat gaan doen. Gewoon je eigen wereld in gaan. Dat is het mooiste.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.