Tja de rapper en zijn kornuiten

Dichterlijke vrijheid, mooie praatjes kunnen ze hebben. Dat kick out zwarte Piet nooit een zwarte Piet geschopt heeft. Tja kick out betekend in het vrij Nederlands, uit schoppen.

Hoe kan je iemand die mee komt met Sinterklaas uit Spanje , Nederland uit schoppen. Weet het niet hoor. Ze praten hun zelf tegen. Hoe kan je iemand die überhaupt al niet bestaat der uit schoppen.

Maar dit is het laatste wat ik erover zeg. Dat mensen actie voeren naar aanleiding van een moord door een politieagent ver van hier. Dat mensen een punt willen maken. Omdat ze van mening zijn dat ze geen kans maken in Nederland. Alles erbij betrekken.

Zo Nederlanders in hun hempie zetten. Zo onderhand nog meer tegen hun opzetten. Waarom denken mensen anders. Waarom denken ze dat ze niet geaccepteerd worden. Wederzijds respect is een oplossing die door mensen afgeschoten wordt.

Ooit zijn er mensen naar Nederland gekomen, hier zijn traditionele gewoonte. Kan er moeilijk over doen. Maar als ik ergens anders kom pas ik me ook aan toch. Probeer overal de taal te praten. Probeer me aan te passen. Zo onderhand denk ik. Moet ik me aanpassen aan een stelletje schreeuwende mensen die denken dat zwarte Piet bestaat en dat alle mensen tegen hun zijn.

Sorry voor dit blog, ik heb respect voor iedereen . Verwacht ook dat ik het terug krijg. Zo nee dat viel dit blog onder de vrijheid van meningsuiting..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.