Is pleinen vol wel de…

Actie voeren. Demonstraties elke dag overal op de wereld, pleinen vol. Niemand denk meer aan wat de wereld beheerst. Iets met corona.

Dat arbeidsimigranten een vuurhaard zijn voor verspreiding van het virus dat interesseert niemand meer. Wie zou dat onderzoeken. Niemand meer er is geld mee gemoeid. Terwijl er nog meer mensen bij moeten komen. Waar zit het verstand.

De mensen op de pleinen. Hoeveel zouden er weten. Waarvoor ze het doen. Zijn het niet gewoon de mensen die altijd demonstreren en snel met vliegtuig op vakantie gaan zogauw het kan. Wat doen ze nou echt aan het probleem. Wat verwachten ze nouw. Als ze op een plein gaan staan.

Het leven bestaat uit geven en nemen. Het gebeurd iedereen. Alles begint bij jezelf. Ja ook het corona virus, dat is nog lang niet weg. Wil je het niet krijgen. Tja dat is makkelijk gezegd . Nee pleinen vol straten vol zijn niet op de oplossing van vele problemen. Het is de mensheid zelf. Echt de mensheid zelf.

.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.