Echt ongelooflijk

10 maart zag ik voor het laatst mijn moeder in levende lijve. Wekenlang alleen via foto’s of filmpjes. Daarbij zie ik haar voorlopig ook nog niet.Mijn vriendin ging ook rond die datum thuiswerken. Ik als chauffeur werd betiteld als crusiale medewerker. Geen gezeik doorrijden. Hebben we ook met zijn allen gedaan.

We hebben zoals altijd alles draaiende gehouden. Iedereen had te eten. De ziekenhuizen konden doordraaien, met alle respect, werd er voor hun wel geklapt. Begrijpelijk dat zeker. Maar de maanden gaan voorbij. De mensen worden het zat. Wat worden ze zat.

Het binnen zitten. Nou in Nederland konden we gewoon naar buiten toe. Nee vandaag is 2e pinksterdag. Waar ik al bang voor was gisteren is gebeurd. Terrassen beheersbaar vol. Mooie weer. Maar op dit moment in Amsterdam.

Je kan het niet geloven. 4 mei was de dam leeg. Uit respect en omdat het niet anders kon. Nu Op 1 juni is de Dam het toneel van een grote demonstratie. Voor de man die overleed door politiegeweld in Amerika. Ja ik schrijf de man. Want ik maak geen onderscheid in mensen.

Maar hoe gaat de organisatie dit uitleggen. Zoveel mensen naast elkaar. Ze vragen gvd om respect. Maar zijn zelf zo respectloos echt waar. Wat denken mensen als restaurant houders, kroegbazen, ziekenhuispersoneel, chauffeurs nu wel niet. Waarom hebben we het gedaan de laatste maanden waarom..

Dit heeft niks meer te maken met de wereld waar we in leven.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.