Kan over van alles…

Het leven is toch te mooi om ruzie te maken, alles gebeurd met een reden. Dat is toch zo. Dat de wereld beheerst word, door mobile telefoons is toch niks nieuws, ze filmen wat af. Alleen nooit de oorzaak.Dat is een beetje jammer.

Morgen is het 2e pinksterdag, een heugelijke dag voor vele mensen, die zich eigen al vanaf 14 maart niet hebben kunnen vermaken. Ze werden bruut gestoord in hun levensstijl, want elke avond uiteten en elk weekend in de kroeg hangen, tuurlijk zaten ze in februari al op het terras.

Dat mensen nu een heleboel geld gespaard hebben, is te verklaren, weet u het al. Ach zou er kunnen gaan schrijven. Doe ik lekker niet. Zou ook over een Boa kunnen gaan schrijven, daar gaat ik mijn tijd niet aan verspillen, want een Boa moet eens accepteren, dat ze nergens voor , laat maar. Praten en cursus sociale omgang zal aan de basis kunnen staan van succes voor de Boa.

Waarom is er weer zoveel aandacht voor de rellen in Amerika, is dat niet de taak van een president om dat op te lossen, nee dat doet die meneer niet, omdat ie zelf een puntje puntje is. Ik schrijf daar niet over ..

Nee waar ik wel over schrijf, dat is een heerlijk bakkie koffie, thuis dat dan weer wel. Want waar is de koffie het lekkerst, ja thuis, hoef ik niet de hoofdprijs voor te betalen, bij een benzinepomp, of op een jawel vanaf morgen op een terras. Denk na wat u gaat doen op 2e pinksterdag, want niet alleen de terrassen zijn open, ook de meubelboulevards, de grote geel blauwe doffe ellende.

Maar ik blijf gewoon thuis, gewoon thuis. U ook..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.