Het niet altijd een feestje

Ik ben niet rijk. Maar wel rijk met mijn leven, ik denk niet alleen aan mijzelf maar ook aan anderen. Dat anderen niet aan mij denken. Daar kan ik niets aan doen.

Ik heb vrienden en vriendinnen ja waarom niet. Ik hou van de allemaal. Maar er is 1 waarvan ik weet dat ze bij mij hoort. Ik bezit niks. Zij bezit mij ook niet. Maar wel het wederzijds respect en liefde gaat over en weer.

Het leven is te kort om niet te leven. Dat zeg ik uit eigen ervaring, heb teveel meegemaakt om je te veroordelen. Want ik veroordeel niemand. De keuze maakt je zelf en als je de keuze niet maakt. Dan is er geen keuze. Simpel toch.

Je kan wel denken dat je wat bent. Maar als je niks bent kan je ook niks voorstellen, vergeet nooit dat je in je blootje geboren bent. Want er waren geen kleren in de buik aanwezig. Heeft iemand daar wel eens over nagedacht. Want iemand die denkt dat ie geleerder is. Moet ook maar eens leren dat een minder geleerde meer kan weten.

Maak geen onderscheid in het leven. We zijn allemaal mens en geen machines. We hebben allemaal gevoel. Dat denkt ik dan.

Het is niet altijd een feestje. Straks gaat de wekker weer. Als iedereen ligt te slapen. Gaat ik weer de nacht in. Dat hoeft men niet te begrijpen. Als ik het maar snapt.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.