Ik ben niet gek, lijkt zo.

Het is deze dagen denken dat je kan nadenken, doet dat geen zeer vraag ik je. Waarom zoveel nadenken, waarom doen mensen dat. Om iemand anders zijn mening op te dringen. Waarom pakken mensen het ene aan om het andere kapot te maken, wat heeft China met de veeteelt in Brabant te maken. Dat bedoel ik dus.

Ik zag deze video voorbij komen op Twitter. Helemaal goud gewoon. Waarom misbruiken eh gebruiken we gewoon niet de kinderhandjes, die handjes van kindjes tot 12 jaar natuurlijk en niet groter dan 1,5 meter. Zoals Pieter Derks het omschrijft. Ze kunnen makkelijk een heleboel doen, Ze maken uw kleding al, ergens in fabrieken. Daar waar ze geen daglicht zien. Dat is het begin.

Het begin van een nieuwe start, kinderen die nu al creatief zijn. Met kleine zoete taartjes maken, mooi in de bakkerij. Kinderen die de meest smerige ontbijten kunnen maken.Heerlijk creatief, beter dan een smooty , die met een vreselijke kleur, samengevoegd is, met de meest onmogelijke producten, goed voor de gezond zou zijn.

Waarom zouden we geen gebruik kunnen maken van kinderen. De hele maatschappij bestaat al uit kleuters. Grote mannen en vrouwen, die ons klein houden. Ons dom houden, ons gevangen houden met verhalen en gedachtes. Waarom zouden we dan gewoon niet naar kinderen gaan luisteren. Die denken ook niet na, dus geen verschil met de echte grote mensen maatschappij .

Nu zullen mensen wel denken, Alex draait door. Nee is het antwoord. Heb zelf twee kinderen, die uw willen helpen. 1 probleem. Ze zijn groter dan 1,5 meter en ouder dan 12 jaar. Dat is dan weer een beetje jammer.Zal zelf moeten gaan koken, werken en mensen bezig houden.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.